Hyldepapir og selvklæbende folie

hyldepapir

Hyldepapir som i gamle dage

Hyldepapir som man kender det fra de gode gamle dage kaldes også i dag for, selvklæbende folie. Det er nemlig lavet så smart så der er klister på bagsiden og er nemt at afmontere på dine møbler igen. Hyldepapir har et utal af anvendelsesmuligheder, og fås i 3 bredder 45 – 67,5 og 90 cm.

Selvklæbende hyldepapir på på f.eks hylderne er nemt at sætte på, og gør at selv gamle skabe bliver som nye, og meget nemme at renholde. Skabslåger bliver som nye, ved at sætte selvklæbende hyldepapir på, du kan skifte træsort da hyldepapir findes i mange træsorter om det skal være lys eller mørk.

Gamle eller kedelige døre, bliver som nye med en selvklæbende hyldepapir. Her passer den på 90 cm. i bredden rigtig godt. Diverse møbler som f.eks. reoler, bogkasser bliver næsten levende ved at beklæde fronter og sider med selvklæbende folier. Her kan man bruge hylde i træmønstre – zebra,blomster,leopard, ensfarvet,prikket, og betonmønster. Du kan også skære/klippe mønstre eller bogstaver af folien, og klistre det på vægge, skabe og møbler. Ringbind der ikke ligefrem pynter på en reol, bliver meget pyntelige ved at sætte folie / hyldepapir på”ryggen” af ringbindet.

Populære produkter i selvklæbende hyldepapir

Brug på dine vinduer

Selvklæbende folier til sløring af vinduer, er også en rigtig god ide. Hvis man ikke ønsker gardiner for vinduerne, sættes nemt en folie på hvor lyset stadig vil komme igennem, men bliver sløret så det kan ses hvem eller hvad der er på den anden side. Disse folier fås i flere forskellige mønstre og uden mønster samt med farve. Disse folier sættes ofte på glaslåger i køkken eller reoler hvor det ikke skal ses hvad der er inde i skabet. Du finder dem i shoppen her

Der findes også folier der hedder Static – det er folier til vinduer som ikke klæber, men suger sig fast.Dette gør at folien kan tages af rulles sammen og kan bruges igen. Denne folie holder 95% af UV strålerne ude og er en lidt dyrere folie end den selvklæbende.

Der er også selvklæbende hyldepapir med filtoverflade, som også bruges i skuffer og andre steder hvor en sådan overflade ønskes. De er i ensfarvet rød,blå,sort og grøn samt dyremønstre som leopard og tiger.

Metalfolier i guld – sølv –rust og børstet stål der igen giver sjove effekter og som selvfølgelig kan bruges som selvklæbende hyldepapir

Vælg din selvklæbende hyldepapir

Hos tapetogkunst.dk finder du et kæmpe udvalg i selvklæbende hyldepapir til dine projekter. Ja vi er faktisk lagerførende i over 200 forskellige design. Nogle af de mest populære folier er design i råt look, marmor eller ensfarvet hyldepapir. Der findes også selvklæbende folie med skønne mønstre der kan være rigtig søde at montere på f.eks skuffer eller hylder. Når du vælger din selvklæbende folie / hyldepapir, skal du være opmærksom på hvilken størrelse den har – vælg som udgangspunkt en rullebredde der passer bedst til dit projekt. Enkelte ruller med folie fås og i meter mål, men her de mest udbredte størrelser i bredde x højde.

  • 45 x 200 cm
  • 67,5 x 200 cm
  • 90 x 200 cm

90 % alle vores folier er lagervarer hos tapetogkunst.dk og vi kan derfor tilbyde dig en sikker og hurtig levering af din bestilling. Køber du selvklæbende hyldepapir og bestiller inden kl. 16.00, får du som regel leveret dagen efter, jo mindre varen ikke er på lager eller i restordre.

Sådan monteres hyldepapir

Fremgangsmåden kan variere meget alt afhængig af hvilket projekt du har gang. Vi har fundet en stribe instruktionsvideoer der viser hvor nemt og enkelt det er at arbejde med hyldepapir.[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”27617″ img_size=”medium”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”27618″ img_size=”medium”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text]Se de gode videoer herunder og lær hvilke redskaber der bør benyttes og bedst muligt arbejdsgang. Her finder du også gide tips til hvordan du kommer rundt om kanterne. Du kan også se en video der giver god inspiration til hvad du kan bruge selvklæbende hyldepapir til. God fornøjelse.

Vælg det rette værktøj

Folieskraber (med eller uden filt)
Frisk hobbykniv eller foliekniv
Saks
Linial
Evt. lille nål til lufthuller
Vandforstøver

6 videoer selvklæbende hyldepapir